بسم الله الرحمن الرحیم
#السلام_علیک_یا_فاطمه_اهرا #کپشن_حتما_خوانده_شود
#نشر_حداکثری
حدود یکسالی از انتشار مداحی زیبای#حاج_مهدی_رسولی بنام #تسبیحات_حضرت_زهرا (الحمدالله که نوکرتم) میگذرد و از ابتدا و خصوصا از محرم۱۴۴۲ در فضای مجازی به تمسخر این مداحی با ساخت کلیپ های طنز(بخوانید بیشرفی) و حتی مستهجن پرداخته اند،قطعا وقتی در کشور چیزی در رسانه ها بزرگ میشود(غیر از اکثر مسائل انقلابی-مذهبی) که یک جریانی پشت آن باشد و قطعا پشت این جریان نیز سایبری های وهابی و بهایی و معاند هستند که ۱۴۰۰ سال است از مکتب اسلام و تشیع ضربه خوردند،#حضرت_زهرا (س)اولین شهید راه ولایت سال هاست الگو بخش مادران عباس پرور بوده و خواهد بود،این خاریاست در چشم نحس فاسد دشمن و ما نیز نخواهیم گذاشت دوباره جسارتی به این خاندان پاک و والا شود باز علی تنها بماند.
سندی از بسیاری اسناد دیگر از شهادت حضرت زهرا (س) در منابع اهل سنت:قال رسول اللَّه (ص): … فت اوّل من یلحقنی من اهل بیتی فتقدم علیّ محزونة مکروبة مغمومة مقتولة ».
(فاطمه) اولین کسی از اهل بیتم می باشد که به من ملحق می گردد، پس بر من وارد می شود، محزون، مکروب، مغموم، مقتول…
فرائد السمطین ج ۲، ص ۳۴
پ.ن:مورد ظلم و اهانت قرار گرفتن حضرت زهرا (س) هیچ گونه منافاتی با شجاعت و حضور حضرت علی (ع) در آن صحنه ندارد زیرا در این موقعیت علی (ع) یا می بایست دست به شمشیر برد و در مقابل پایمال شدن حقوق خود و اهل بیت پیامبر(ص) جبهه گیری نماید یا سکوت کند و در حد توان به تقویت اسلام از جنبه های دیگر بپردازد و چون برداشتن پرچم مخالفت مساوی بود با تفرقه در میان مسلمین، تضعیف جامعه نو پای اسلامی و در نتیجه بیشتر شدن خطر حمله رومیان و سرکشی مرتدین و مدعیان نبوت، حضرت برای از بین نرفتن زحمات پیامبر (ص) و پایمال نشدن خون شهدا، حاضر به فدا شدن همسر و فرزندش در مقابل حفظ اسلام شد.
کپی حتی بدون ذکر نام و با فرستادن صلوات برای تعجیل در ظهور آزاد است.
ایام شهادت #حضرت_زهرا سلام الله علیه تسلیت و تعزیت باد
نوحه تسبیحات حضرت زهرا (س)(لینک را انتخاب کنید و چند ثانیه دست روی آن نگه دارید تا کادر آبی کلش را بگیرد یا اینکه آن را کپی کنید و در صفحه جدیدی باز کنید و روی لینک دانلود کلیک کنید)
https://s17.picofile.com/file/84191928/586c20fa47d6f76ff6977a6dc15fc0de26008223_360p.mp4.html
#الله_اکبر_این_همه_جلال#الحمدلله_که_مادرمی #الحمدلله_که_نوکرتم #شیعه#فاطمیه
درباره این سایت